Kaplan Word Power: Vocabulary Building for Success

Valutazione media 2,3
( su 10 valutazioni fornite da Goodreads )
 
9780743529983: Kaplan Word Power: Vocabulary Building for Success

You'll Never Be at a Loss for Words Again.
The words you use say a lot about who you are and where you're headed. Whether you want to express yourself clearly to impress a prospective employer during a job interview, or just brush up on those pesky words you encounter every so often reading the newspaper, Kaplan Word Power® is the essential tool to help you expand your daily vocabulary.
Energize Your Vocabulary with:

  • Must-know everyday words that are the essentials of a good vocabulary
  • Engaging lessons to help you utilize words in context
  • Hot words often found on standardized tests like the SAT and GRE
  • Tips to help you figure out new words, roots, and more

Le informazioni nella sezione "Riassunto" possono far riferimento a edizioni diverse di questo titolo.

Excerpt. © Reprinted by permission. All rights reserved.:

Would You Abdicate or Advocate? abdicate v. to step down from a position of power The king decided to abdicate in favor of his smart, though woefully impetuous, son. The abdication (n.) heralded a new era. abridge v. to shorten, condense, or lessen in length At first he planned a lengthy abdication (adj.) speech, but then he decided to give an abridged (adj.) version so he wouldn't bore his kingdom to death. Had he not decided to abridge (v.) the speech himself, the queen was planning to lose it. absolve v. to forgive or free from blame As part of the king's historic decision, he decided to absolve all those villains who languished in the tower. abysmal adj. (a-biz-mal) extremely wretched, bottomless The prisoners had been living in an abysmal situation. acquiesce v. (ak-wee-ess) to comply passively, to give in The king's cabinet did not easily acquiesce to the pardons. Their acquiescence (n.) was critical. advocate v. to support, or be in favor of Not one cabinet member could advocate (v.) the king's position. They all became advocates (n.) of his proposal, however, when the king's son threatened to behead them. aesthetic adj. (es-thet-tic) concerned with or appreciative of beauty The queen, with her fine aesthetic sense, decided to stage the abdication with an eye towards high drama and bright colors. The queen considered her lady-in-waiting a true aesthete (n.) and often consulted with her when it came to matters of beauty and taste. affinity n. sympathy, attraction, kinship She possessed an affinity for the local artists, so she called upon them to display their wares at a pre-abdication crafts fair. agenda n. program, things to be done The queen's agenda grew longer every day and was impossible to address. aggrandize v. to make great The king's wealth had aggrandized (v.) during the time of his reign. The queen had also experienced an aggrandizement (n.) of her wealth. allusion n. (a-loo-zhun) an indirect reference She was sometimes referred to as Queen Jackie, which was an allusion to Jacqueline Onassis and her famous shopping sprees. altruistic adj. (al-troo-is-tic) unselfish concern with the welfare of others The royal family, despite their excesses, had been quite altruistic in its treatment of the poor. amnesty n. an official pardon for a group of people who violate a law In fact, the king himself had granted amnesty five years before to a ring of conspirators who had been planning to rob a bank. animosity n. ill will, active dislike He harbored no animosity towards the conspirators, even though a portion of his own money rested in the bank's vaults. anomalous adj. (a-nom-a-lus) irregular, abnormal, unusual The prince secretly plans to hang all criminals once he is crowned, as he considers his father's decision regarding amnesty an anomalous one. Plug In Plug in your answers to see if you've got the right word power connections. For this quiz, circle the correct definition. 1. abridge (a) to cross (b) to build (c) to shorten 2. abdicate (a) to rush toward (b) to step up (c) to relinquish power 3. abysmal (a) sickly (b) wretched (c) dark and dank 4. anomalous (a) interesting (b) unattractive (c) irregular 5. absolve (a) to forgive (b) to argue (c) to inspire 6. acquiesce (a) to approve (b) to inherit (c) to give in 7. advocate (a) to punish (b) to support (c) to disdain 8. affinity (a) hatred (b) familiarity (c) indecision 9. agenda (a) diary (b) schedule (c) reference book 10. allusion (a) reference (b) trick (c) saying 11. altruistic (a) truthful (b) generous (c) secretive 12. amnesty (a) affection (b) gift (c) pardon 13. aggrandizement (a) flattery (b) growth (c) pleasure 14. aesthetic (a) sense of beauty (b) joy of freedom (c) joy of life 15. animosity (a) love (b) dislike (c) attraction for The answer key appears on the following page. Plug In Solutions Here are the answers to the Plug In quiz. Check to see if you made the right connections! Test yourself again on the words and definitions you missed. 1. c 6. c 11. b 2. c 7. b 12. c 3. b 8. b 13. b 4. c 9. b 14. a 5. a 10. a 15. b

Le informazioni nella sezione "Su questo libro" possono far riferimento a edizioni diverse di questo titolo.

I migliori risultati di ricerca su AbeBooks

1.

KAPLAN
Editore: Simon and Schuster
ISBN 10: 0743529987 ISBN 13: 9780743529983
Nuovi Quantità: > 20
Da
INDOO
(Avenel, NJ, U.S.A.)
Valutazione libreria
[?]

Descrizione libro Simon and Schuster. Condizione libro: New. Brand New. Codice libro della libreria 0743529987

Maggiori informazioni su questa libreria | Fare una domanda alla libreria

Compra nuovo
EUR 9,20
Convertire valuta

Aggiungere al carrello

Spese di spedizione: EUR 3,00
In U.S.A.
Destinazione, tempi e costi

2.

Kaplan
Editore: SIMON SCHUSTER AUDIO, United States (2003)
ISBN 10: 0743529987 ISBN 13: 9780743529983
Nuovi Quantità: 1
Da
The Book Depository US
(London, Regno Unito)
Valutazione libreria
[?]

Descrizione libro SIMON SCHUSTER AUDIO, United States, 2003. CD-Audio. Condizione libro: New. Language: English . Brand New. You ll Never Be at a Loss for Words Again. The words you use say a lot about who you are and where you re headed. Whether you want to express yourself clearly to impress a prospective employer during a job interview, or just brush up on those pesky words you encounter every so often reading the newspaper, Kaplan Word Power(R) is the essential tool to help you expand your daily vocabulary. Energize Your Vocabulary with: Must-know everyday words that are the essentials of a good vocabulary Engaging lessons to help you utilize words in context Hot words often found on standardized tests like the SAT and GRE Tips to help you figure out new words, roots, and more. Codice libro della libreria AAS9780743529983

Maggiori informazioni su questa libreria | Fare una domanda alla libreria

Compra nuovo
EUR 12,28
Convertire valuta

Aggiungere al carrello

Spese di spedizione: GRATIS
Da: Regno Unito a: U.S.A.
Destinazione, tempi e costi

3.

Kaplan
Editore: SIMON SCHUSTER AUDIO, United States (2003)
ISBN 10: 0743529987 ISBN 13: 9780743529983
Nuovi Quantità: 1
Da
The Book Depository
(London, Regno Unito)
Valutazione libreria
[?]

Descrizione libro SIMON SCHUSTER AUDIO, United States, 2003. CD-Audio. Condizione libro: New. Language: English . Brand New. You ll Never Be at a Loss for Words Again. The words you use say a lot about who you are and where you re headed. Whether you want to express yourself clearly to impress a prospective employer during a job interview, or just brush up on those pesky words you encounter every so often reading the newspaper, Kaplan Word Power(R) is the essential tool to help you expand your daily vocabulary. Energize Your Vocabulary with: Must-know everyday words that are the essentials of a good vocabulary Engaging lessons to help you utilize words in context Hot words often found on standardized tests like the SAT and GRE Tips to help you figure out new words, roots, and more. Codice libro della libreria AAS9780743529983

Maggiori informazioni su questa libreria | Fare una domanda alla libreria

Compra nuovo
EUR 13,87
Convertire valuta

Aggiungere al carrello

Spese di spedizione: GRATIS
Da: Regno Unito a: U.S.A.
Destinazione, tempi e costi

4.

Kaplan
Editore: SIMON SCHUSTER AUDIO, United States (2003)
ISBN 10: 0743529987 ISBN 13: 9780743529983
Nuovi Quantità: 10
Da
Book Depository hard to find
(London, Regno Unito)
Valutazione libreria
[?]

Descrizione libro SIMON SCHUSTER AUDIO, United States, 2003. CD-Audio. Condizione libro: New. Language: English . Brand New. You ll Never Be at a Loss for Words Again. The words you use say a lot about who you are and where you re headed. Whether you want to express yourself clearly to impress a prospective employer during a job interview, or just brush up on those pesky words you encounter every so often reading the newspaper, Kaplan Word Power(R) is the essential tool to help you expand your daily vocabulary. Energize Your Vocabulary with: Must-know everyday words that are the essentials of a good vocabulary Engaging lessons to help you utilize words in context Hot words often found on standardized tests like the SAT and GRE Tips to help you figure out new words, roots, and more. Codice libro della libreria BZV9780743529983

Maggiori informazioni su questa libreria | Fare una domanda alla libreria

Compra nuovo
EUR 14,03
Convertire valuta

Aggiungere al carrello

Spese di spedizione: GRATIS
Da: Regno Unito a: U.S.A.
Destinazione, tempi e costi

5.

Kaplan
Editore: Simon & Schuster Audio
ISBN 10: 0743529987 ISBN 13: 9780743529983
Nuovi Quantità: 1
Da
Ohmsoft LLC
(Lake Forest, IL, U.S.A.)
Valutazione libreria
[?]

Descrizione libro Simon & Schuster Audio. Condizione libro: Brand New. Ships from USA. FREE domestic shipping. Codice libro della libreria 0743529987

Maggiori informazioni su questa libreria | Fare una domanda alla libreria

Compra nuovo
EUR 15,67
Convertire valuta

Aggiungere al carrello

Spese di spedizione: GRATIS
In U.S.A.
Destinazione, tempi e costi

6.

Kaplan
ISBN 10: 0743529987 ISBN 13: 9780743529983
Nuovi Quantità: > 20
Da
Paperbackshop-US
(Wood Dale, IL, U.S.A.)
Valutazione libreria
[?]

Descrizione libro 2003. CD. Condizione libro: New. New Book. Shipped from US within 10 to 14 business days. Established seller since 2000. Codice libro della libreria VS-9780743529983

Maggiori informazioni su questa libreria | Fare una domanda alla libreria

Compra nuovo
EUR 12,28
Convertire valuta

Aggiungere al carrello

Spese di spedizione: EUR 3,42
In U.S.A.
Destinazione, tempi e costi

7.

Kaplan
ISBN 10: 0743529987 ISBN 13: 9780743529983
Nuovi Quantità: 2
Da
BWB
(Valley Stream, NY, U.S.A.)
Valutazione libreria
[?]

Descrizione libro Condizione libro: New. Depending on your location, this item may ship from the US or UK. Codice libro della libreria 97807435299830000000

Maggiori informazioni su questa libreria | Fare una domanda alla libreria

Compra nuovo
EUR 16,66
Convertire valuta

Aggiungere al carrello

Spese di spedizione: GRATIS
In U.S.A.
Destinazione, tempi e costi

8.

Kaplan
Editore: Simon & Schuster Audio 2003-08-01, Riverside, NJ (2003)
ISBN 10: 0743529987 ISBN 13: 9780743529983
Nuovi Quantità: 1
Da
Blackwell's
(Oxford, OX, Regno Unito)
Valutazione libreria
[?]

Descrizione libro Simon & Schuster Audio 2003-08-01, Riverside, NJ, 2003. audio CD. Condizione libro: New. Codice libro della libreria 9780743529983

Maggiori informazioni su questa libreria | Fare una domanda alla libreria

Compra nuovo
EUR 13,75
Convertire valuta

Aggiungere al carrello

Spese di spedizione: EUR 3,34
Da: Regno Unito a: U.S.A.
Destinazione, tempi e costi

9.

Kaplan
Editore: Simon & Schuster Audio (2003)
ISBN 10: 0743529987 ISBN 13: 9780743529983
Nuovi Quantità: 1
Da
Murray Media
(North Miami Beach, FL, U.S.A.)
Valutazione libreria
[?]

Descrizione libro Simon & Schuster Audio, 2003. Audio CD. Condizione libro: New. Codice libro della libreria 0743529987

Maggiori informazioni su questa libreria | Fare una domanda alla libreria

Compra nuovo
EUR 14,58
Convertire valuta

Aggiungere al carrello

Spese di spedizione: EUR 2,56
In U.S.A.
Destinazione, tempi e costi

10.

Kaplan
Editore: Simon & Schuster Audio
ISBN 10: 0743529987 ISBN 13: 9780743529983
Nuovi Quantità: 2
Da
BuySomeBooks
(Las Vegas, NV, U.S.A.)
Valutazione libreria
[?]

Descrizione libro Simon & Schuster Audio. No binding. Condizione libro: New. Audio CD. Dimensions: 5.6in. x 5.1in. x 0.3in.Youll Never Be at a Loss for Words Again. The words you use say a lot about who you are and where youre headed. Whether you want to express yourself clearly to impress a prospective employer during a job interview, or just brush up on those pesky words you encounter every so often reading the newspaper, Kaplan Word Power is the essential tool to help you expand your daily vocabulary. Energize Your Vocabulary with: Must-know everyday words that are the essentials of a good vocabulary Engaging lessons to help you utilize words in context Hot words often found on standardized tests like the SAT and GRE Tips to help you figure out new words, roots, and more This item ships from multiple locations. Your book may arrive from Roseburg,OR, La Vergne,TN. Audio CD. Codice libro della libreria 9780743529983

Maggiori informazioni su questa libreria | Fare una domanda alla libreria

Compra nuovo
EUR 14,07
Convertire valuta

Aggiungere al carrello

Spese di spedizione: EUR 3,38
In U.S.A.
Destinazione, tempi e costi

Vedi altre copie di questo libro

Vedi tutti i risultati per questo libro